Menu

Ulkoasusäätöä

Raivostuttavaa. Tällä hetkellä moni vanhoista postauksistani näyttää oudolta, kun kuvat hyppivät ihan vääriin paikkoihin. Blogimallin muuttaminen ei ole iisi homma, ja nyt pitäisikin päättää, että otanko kapeamman blogimallin takaisin vai en. Äh. Uudet lukijat: älkää antako vanhojen postausten ulkoasun siis häiritä: sisältö on kuitenkin se tärkein!

Kanssabloggaajat: oletteko huomanneet ongelmia Analyticsin raporteissa? Itselläni ei jostain syystä ole lukuja kolmen viimepäivän ajalta, osaako kukaan sanoa, mistä johtuu? Toivottavasti ongelma ratkeaa pian.

Oletteko muuten huomanneet, ettei Suomessa ole vieläkään uutisoitu gmo-soijan rantautumisesta ruokakauppoihimme? Missään ei ole edes sivuttu sitä tosiasiaa, että se on nyt lain mukaan mahdollista. Olen todella hämmentynyt siitä, että mediassa ei puhuta asiasta mitään. En nyt ala esittämään salaliittoteorioita vaikka mieleni tekisikin.