Menu

Täydellinen punainen

Oiih, olen rakastunut! Nimittäin kirkuvan punaisiin huuliin. Punaiset huulet tekevät jätesäkistäkin salonkikelpoisen. En vaivautunut pukeutumaan viime viikon My o My-avajaisiin dresscoden mukaan, joka siis oli cocktail. Idioottia kai, sen verran harvoin tulee käytyä kokkareilla. Mutta kun farkut, topin ja nahkatakin pimppaa punaisilla huulilla ja hamppufrisbeellä, kelpaa sitä nainen ihan hyvin cocktail-kutsuille, eikö? Kuvassa myös hyvä ystäväni, joka toivottavasti ei suutu siitä, että hänen otsatukkansa on Kempparissa…


Olen etsinyt oikeanlaista, oranssinpunaista huulipunaa hippimerkkien joukosta mutta turhaan. Ärsyttää vietävästi, sillä olisin ollut erittäin valmis satsaamaan enemmänkin rahaa, mutta ei. Alapuolen kuvan Dr. Hauschkan huulipuna on juuri oikean näköinen punainen, mutta testatessani tuotetta Ruohonjuuressa ei se vaan toiminut. Tylsää. Ostin siis erittäin ei-hipin punan: Chanelilta löytyi täydellinen sävy ja rakastan sitä syvästi. Jo pelkkä hylsykin on niin klassinen ja kaunis: hippimerkit tätä pitää tavoitella (kuvassa siis Hauschka ei Chanel)!


Luomukosmetiikan kanssa ongelma on juuri usein tämä: sävyjen suppeus. Tosin nyt yhtäkkiä tajusin, että olenpas tyhmä: Coleur Caramel – miksen heti tajunnut?! Täytyy ehkä vielä varmuudeksi suunnata Uudenmaankadulle