Menu

Aktiivinen Ruohonjuuri

Ruohonjuuri sekä Punnitse & Säästä vilahtelevat usein blogiteksteissäni. Ne ovat meikäläisen lempikauppoja ja käyn molemmissa pari kertaa kuussa. Kuulun luonnollisesti Ruohonjuuren kanta-asiakaspostituslistalle ja ajattelin jakaa teille vastikään mailiini ilmestyneen infon Ruohonjuuren syksyn tapahtumista. Allaoleva teksti on siis suoraan kaupan tiedotteesta:

Syyskuusaa Ruohonjuuren myymälöissä vietetään Terveellisen elämän eväät-tapahtumasarjaa, jossa jaetaan tietoa siitä, miten ruokavalioonsa saisi ryhtiä helpoin kotikonstein.
PE 5.9. klo 12-18. KOOKOSÖLJY – KAUNEUDEN JA TERVEYDEN LÄHDE.
Nina Westerlud kertoo kookosöljyn käytöstä ruuanlaitossa ja kauneudenhoidossa. Tiesitkö, että kookosöljyä voi käyttää yhtä hyvin ruuan paistamiseen kuinvaikkapa deodoranttina, liukuvoiteena tai hiusöljynä?

PE 12.9. klo 12-18. ÖLJYNVAIHTOPÄIVÄ – MIKÄ IHMEEN OMEGA?
Rauno Moilasen opastuksella tutustumme seikkaperäisesti omega-rasvahappoihin sekä erilaisten öljyjen ravitsemuksellisiin ominaisuuksiin.

PE 19.9. klo 12-18. SPELTISTÄ PUHTIA PÄIVÄÄN
Luomuviljelijä Pirjo Vesimäki opastaa kiinnostuneita speltti-viljan monipuoliseen käyttöön leivonnassa ja ruuanlaitossa. Speltti on ikivanha viljalaji, jota on viljelty jo 9000 vuotta. Se on hyvänmakuinen ja helposti sulava vilja, jossa on paljon kuitua ja arvokkaita ravintoaineita.

PE 26.9. klo 12-18. AYURVEDA – IKIAIKAINEN LÄÄKETIEDE NYKYIHMISEN ILONA. Ayurveda-asiantuntija Arja Skalski johdattaa Ayurvedan, intialaisen luonnonlääke-tieteen saloihin. Tule selvittämään, oletko Vata-, Pitta- vai Kapha-tyypin ihminenja miten Sinun pitäisi Ayurvedan mukaan syödä ja elää!

SU 28.9. kello 12-18. MEIKKIKURSSI HELSINGIN RUOHONJUURESSA
Järjestämme yhteistyössä Dr. Hauschkan kanssa Helsingin Ruohonjuuressa meikkikurssin, jonka tarkoituksena on perehtyä luonnonmukaiseen ihonhoitoon sekä meikkaamisen saloihin. Kouluttajan toimii estenomi, maskeeraaja Maria Nykänen. Kurssin hinta on 20 euroa – hyvitämme tuon summan kuitenkin Dr. Hauschka-tuoteostoksista. Kurssille mahtuu 20 henkilöä. Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu Ruohonjuuren Helsingin myymälän kassalle.

MA 22.9. AUTOTON PÄIVÄ RUOHONJUUREN MYYMÄLÖISSÄ
Tarjoamme kello 10-16 välisenä aikana kaikissa myymälöissämme kansainvälisen autottoman päivän kunniaksi kupillisen reilun kaupan luomuteetä tai kahvia kaikille pyöräilykypärää tai voimassaolevaa joukooliikennelippua vilauttaville asiakkaillemme!

Kaikkiin yläpuolen tapahtumiin on siis vapaa pääsy, lukuunottamatta meikkikurssia, josta 20 euron hintaa vastaan saa kuitenkin Hauschkan tuotteen. Itseäni kiinnostaa kovasti kookosöljy ja auryveda. Jos osallistun, blogaan tietenkin niistä myös teille. Katsotaan ehdinkö piipahtamaan.