Menu

Hedelmän koti

Eväiden mukana roudaaminen on fiksua, koska sillä säästää itsensä impulsiiviselta scheissen syönniltä. Yleensä itselläni on laukussa luomuomppu ja toisinaan banaani. Kaikki banaanin kanssa reissaavat tietävät kuinka epäkiitollinen tämän herkullisen hedelmän ja kassin yhteiselo on. Banaani on aina mössöinen ja mustelmilla, vaikka laukkuaan kohtelisi kuinka hellin ottein. Ratkaisu on onneksi olemassa: fruitcase!Yläpuolen boksit ovat Tiimarin valikoimasta. Ne on suunnitellut Elli Lehtonen , joka voitti ideallaan Tiimarin Oivallus-kilpailun vuonna 2005. Pidin bokseja aluksi täysin turhina, mutta olen nykyään eri mieltä. Etenkin banaani kaipaa ympärilleen kovaa boksia ja appelsiinit sun muut eivät puolestaan mahdu perinteisiin muovirasioihin. Hedelmäboksi on fiksu juttu.

Todettakoon nyt niille, jotka ajattelevat meikäläisen olevan ihan sivistymätön, että bananaibokseja on tietenkin ollut olemassa iät ja ajat, esimerkiksi nämä hienon väriset yksilöt ovat aika villejä:

– kuvan lähde: Flickr

Tosin nuo yläpuolen yksilöt näyttävät kyllä minusta jotenkin aavistuksen perversseiltä. Mutta makunsa kullakin! Eilisessäkin postauksessani vilahti muuten hedelmäboksi, jonka nappasin mukaan Marian blogista.