Menu

Green is the New Black

Tätä mieltä olin jo opiskeluaikoina, jolloin lempivärini oli ehdottomasti vihreä. Rakastan vihreää vieläkin – Ivana Helsingin lempitakkini (vilahtaa kuvassa) on juuri sitä oikeaa, murrettua metsänvihreää, joka sopii täydellisesti mustan ja keltaisen ja violetin ja neonpinkin kanssa! Vihreän fanitukseni on saanut viime vuosina uusia tasoja, se esiintyy aatteina, vaatteina ja tekoina – ja näitä kaikkia pitäisi olla myös vastikään ostamassani kirjassa.

Muotijournalismia St Martin´sin yliopistossa opiskellut Tamsin Blanchard on kirjoittanut blogin otsikon mukaisen opuksen, jota vasta aloittelen. Kirjan idea kiteytyy lauseeseen How to change the world with style. En siis vielä lisää sitä suosituksiini, koska kirja voi olla täysin pöhlä, mutta se saattaa yhtä hyvin olla hyvä, katsotaan. Kirjan sisällysluettelo koostuu seuraavista yläotsikoista: Getting the Look, I shop, therefore I Am Ethical, Occasion Wear, DIY Style, Can Celebrities Save the World?, How to Paint the Town Green?, Great Escapes, Get a Life – Get a Hobby, Bags and Shoes, All that Glitters, Little Green Book.

Green is the new Black ei ole – Skinny Bitchin tapaan – pelkästään kirja, vaan se on myös blogi. Kelläpä ei nykyään olisi omaa blogia? Green is the New Black-blogi löytyy osoitteesta: http://www.greenisthenewblack.typepad.com/.

Myös Vihreät vaatteet-blogi on lukenut opuksen ja kehuu kovasti. Katsotaan mitä mieltä olen itse, kunhan nyt pääsen vauhtiin.