Menu

Luomua Stockmann – nyt!

Luen Hel-Looksia ylläpitävän Liisa Jokisen Suomen katumuodin ykkösnaisten joukkoon ja on erittäin mahtavaa, että Liisan Kutita-blogin uusin postaus peräänkuuluttaa luomupuuvillaa. Mitä useampi meitä on kaupan kassalla kyselemässä luomutuotteiden perään, sitä suuremmalla todennäköisyydellä me jonain päivänä saamme niitä – jopa sinne Stokkalle, jossa täti hyppäsi 10 senttiä taaksepäin Liisan kysymyksen kuultuaan!


Piipahdan kuukausittain erilaisissa vaatekaupoissa Seppälästä Lux Luxiin katsastamassa, no kaikkea. Usein mukaan tarttuu ideoita, joita voi toteuttaa kotonakin tai kirppislöytöjä tuunailemalla. Eilen bongasin Globe Hopen asusteita Spirit Storesta! Jo on aikoihin eletty. Hyvä juttu siis, tämä ei ole kritiikkiä. On aika siistiä, että Globe Hope kelpaa jo Spiritin kaltaiselle halpatuote-trendiketjullekin – elämme tosiaan murroksen aikaa. Tai sitten minä olen vaan perässä, tosin se ei ole mahdollista, hah hah. Hyvä juttu.