Menu

Eettiset muotitoiveet kehiin!

Kirjoitin aikaisemmin kotimaisesta, eettistä muotia myyvästä Karma Shopista ja tuskailin, kun kaikki eettinen design tuntuu olevan suunniteltu vain yhdelle kohderyhmälle. Karmashopin Heidi laittoi blogaukseeni vastauksen ja pyytää teiltä kaikilta ideointiapua siinä, minkälaista eettistä muotia kaipaatte kauppoihin:

”Syksyn uutuudet ovat vasta saapumassa meille tässä kuussa ja osa tulee vasta myöhemmin. Eli jos haluat auttaa juuri sinun näköisesi reilun ja ekologisen muodin rantautumisessa Suomeen, niin pistä ihmeessä minulle postia/vinkkaa tuotteista, joita haluaisit valikoimissa nähdä! Jotain hyötyä on yrityksen pienuudestakin 🙂 eli asiakkaiden toiveita on mahdollista toteuttaa ja tilata jopa yksittäisiä kappaleita..

Esim. People Treen mallistoihin osallistuvat myös huippudesignerit ja näin on myös tämän syksyn malliston kohdalla, jossa design-muotia edustavat Bora Aksun vaatteet sekä Sam Ubhin korut (ks. www.peopletree.co.uk ). Eli jos jokin tuote ihastuttaa erityisesti, niin olisin kiitollinen jos laitatte vinkkejä tulemaan!”

Eli siis nyt aktiivisesti yhteyttä Karmashopin Heidiin, osoitteeseen: karma@karmashop.fi. Omat eettisen muodin toiveet kehiin – ehkä saamme vaikkapa Katharine Hamnettia pian kotimaisesta verkkokaupasta…?