Menu

Pikkumusta

On muotipostauksen aika, mutta ensin totean, että wohou mitä kommentteja edellisen blogauksen perässä! Fosfaattikeskustelu on kuumana ja on hienoa, että tekstini saa kommenttienne myötä lisäulottuvuuksia, lukekaa kaikki ihmeessä siis myös Fosfaatit my Ass-kommentit.

Bongaan kaupasta harvoin eettistä muotia, mutta aina sen tapahtuessa raportoin! Kesäkuussa hehkutin Ivana Helsingin eettisiä farkkuja ja nyt on kyseessä päähine.

Rakastan hattuja ja omistan niitä useita, mutta tällä hetkellä tämä pieni, musta HAMPPUHATTU (?!) on rakkain. Se oli pakko kuvata päässä, jottei se näyttäisi vaan epämääräiseltä möykyltä, mutta voin sanoa oman päälakensa kuvaamisen olevan suhteellisen haasteellista. En ole itseni fotailussa mestari, mutta ehkä saatte selkoa. Se on pieni, musta ja pyöreä.


On hämmentävää, että omistan nyt hamppuasusteen. Vielä hämmentävämpää on se, että löysin sen Ruohonjuuresta! Pikkumusta on todiste siitä, että hampusta saa kivojakin juttuja. Ja hintakin oli ok, 8,85€. Enpä olisi uskonut Ruohonjuuren myyvän tällaisia ja minä olen sentään vakioasiakas.

Pikkupilleri on merkiltään yksinkertaisesti Ecolution ja se on tehty Romaniassa. Brändin muut tuotteet eivät (jälleen kerran) juurikaan innosta, mutta moni varmaan pitää perushihattomista ja tämän tyylisistä releistä. Minulle riittää pikkupilleri mainiosti!

Teen yleensä parhaat löydöt yllättäen. En oikeastaan koskaan täsmäshoppaile ta etsi mitään tiettyä. Kun mieli ja silmät ovat auki kaikkialla, saattaa Ruohonjuurestakin löytää muotia…Tai mistä vaan!Kysehän on loppuviimein siitä, minkä kanssa eri asiat yhdistää. Pikkupilleri näyttää varmaan hyvin erilaiselta, jos käyttäjä on kalju mies tai jos oma pukeutumistyyli on vaikkapa selkeän rasta.

Oo, kuinka pieni, musta asia voi saada ihmisen iloiseksi, rakastan asusteita!