Menu

Kotona keitettyä saippuaa

Jos jotain pesuaineita, niin saippuaa saa valmistettuna 100% luonnollisista raaka-aineista. KimnoSoap on kaverusten projekti ja saippuat tehdään alusta alkaen käsin omassa keittiössä.

Ainesosat ovat verkkosivuilla selkeästi nähtävillä ja valmistukseen käytetään mm. seuraavia: avocado oil, coconut oil, palm oil, cocoa butter, lemon essential oil jne. Tuotteet on pakattu ihanasti japanilaiseen tyyliin ja kaikissa on pieni origamilintu. Hinta ei päätä huimaa, Honey and Oatmeal sekä Chocolate Soap maksavat 5,99$ eli vajaa neljä euroa. Postikulut tosin nostavat tilauksen hintaa. Sivuilla kehoitetaan olemaan yhteydessä sähköpostitse, jolloin asiakkaalle lasketaan toimituskulut. Itse jätän tilaamisen toistaiseksi väliin, mutta ihanaa silmänruokaa!

Olen muuten ajatellut itsekin tehdä saippuaa kotioloissa ja kirjallisuus/reseptitkin ovat jo olemassa. Veikkaan, että se ei tapahdu ihan tällä viikolla, mutta ehkä syksyn aikana kuitenkin…