Menu

Ekomode

Jatkan itseni ruoskimista sillä, että ruotsalaiset tekevät kaiken paremmin. Mikä ihana asia että olen 50% svedu. Tukholman vanhassa kaupungissa sijaitsee nimittäin jotain mistä me suomalaiset saamme vaan unelmoida: eettistä (ja siis hyvän näköistä) muotia myyvä liike.

Johanna Hofring perusti alunperin liikkeensä New Yorkiin, mutta pian ekovaruhuset avattiin myös Tukholmaan. Käytännössä liike myy ekologista muotia ”Organic and fair made clothing”, joka kilpailee minkä tahansa laadukkaan ja trendikkään designin rinnalla. Liikkeestä saa aikaisemmin hehkuttamani Katharine Hamnettin paitoja, jollaisen yritin ostaa jo huhtikuussa Nykistä, mutta tuotteet olivat loppu. Ostoslistallani on oikealla näkyvä ”Clean up or die”-tunika, jota käyttäisin niin mieluusti farkkujen kanssa…yhyy.

Ekovaruhusetillä ei vielä ole omaa nettikauppaa, mutta heti kun on, tilaan Hamnettia, ellen sitten ehdi jopa Tukholmaan syksyn aikana.