Menu

Karkki kainaloon

Ecoist tekee laukkuja, koruja ja erilaisia pikkulahjoja kierrätysmateriaaleista. Nykyään materiaalina käytetään myös juuttia (kuvat alla). Laukkumallit paranevat allekirjoittaneen mielestä koko ajan ja lähenevät jo pistettä, jolloin saattaisin jopa tehdä tilauksen verkossa. Ja se on harvinaista.


Yllä komeileva laukkumalli Eyes on todellisuudessa suurempi kuin kuva antaa ymmärtää. Koko havainnollisuu kun tsekkaat laukun tarkemmat kuvat Ecoistin sivulta. Hinta on 148 dollaria eli sata euroa. Postikulut vielä päälle ja saakin jo toivoa, että laukku on todella kiva. Onneksin kuvien ihailu on ilmaista.

Myös viereisen ottaisin mieluusti kainaloon lähestyvään cocktailtilaisuuteen. Pieni väripilkku kainalossa piristää mitä tahansa mustaa asukokonaisuutta ja etenkin rehellisen kirkkaat värit tunutvat juuri nyt oikeilta. Onneksi hippituotteitakin saa muina kuin harmaina ja maastonvihreinä, vaikkei murretuissa sävyissä mitään vikaa olekaan. Niitä on vaan ollut niin kauan, että ainakin itse kaipaan väri-iloittelua. Kivaa viikonloppua kaikille!