Menu

Pikaruokakiukku ja -innostus

TÄMÄN BLOGAUKSEN SISÄLTÖÄ ON MUUTETTU LUKIJOIDEN TODETTUA SE EPÄASIALLISEKSI. Lienette minua fiksumpia, joten poistin blogaukseni alkuosan. Olen silti yhä täysin samaa mieltä kuin aikaisemmin, mutta ehkä yritin jonkin rajan, ainakin osan lukijoista mielestä.
***
Tiesitkö, että Helsingissä on vegepikaruokala? Vaasankatu 6:n Vegemestasta saa herkullista vegepikamöttäruokaa, myös juuri niillä pikkutunneilla. Paikan vegeburgeri (kuvassa) voitti City-lehden vegeburgerivertailun ja alunperin Suomenlinnassa toiminut pikaruokala on kerännyt kiitosta mediassa muutenkin. Vegemesta tekee esimerkiksi seuraavia annoksia:

Tofu-purilainen 4,2e
Soija-burger 4.7e (juustolla 5,5e)
Vegan schnitzel 5,2e
Hamppu-purilainen 6e
Paistetut perunat ja Thai-pyörykät 6.8e
Fish Free burger 4,80e

Luomu-lounas 4,90e

Olen testannut ja ollut tyytyväinen ja suosittelen siis lämpimästi. Eihän tämäkään terveysruokaa ole, muttaa säästytpähän teurasjätteeltä ja vehnäsämpylältä (burgerin saa myös ruisleipään). Kun siis olet suuntaamassa grillille ja sijaitset Kallion suunnalla, koukkaa Vaasankadun kautta. Paikka on auki seuraavanlaisesti: ma-to 12-22, pe,la:12-02 ja su:12-20. Vegemestalla on myös kotiinkuljetuspalvelu, jonka hinta on 4€.