Menu

LUOMUMEIKKEJÄ Suomessa!

Olen taivaassa, siis aivan sekaisin onnesta (tähän huutomerkkejä ja hihkumista)! Piipahdin eilen ensi kertaa Uudenmaankatu 33:n Edenin puutarha-nimisessä ekokaupassa. Se on ollut sijoillaan ainakin vuoden ja anoppini on sitä kovasti kehunut, mutta se on ollut aina kiinni kun minä olen ehtinyt työpäivän päätteeksi Pasilasta Punavuoreen. Mutta nyt se oli auki ja minä olen yhä aivan kikseissä!

Kaupassa myydään meikkisarjaa, joka on 100% luomu ja tämän lisäksi väriskaala on vakuuttava! Pelkästään luomivärejä on 70 eri sävyä! Kyseessä on ranskalainen Couleur Caramelniminen sarja, jonka ovat kehittäneet kaksi Lórealilta loikannutta kosmetiikan ammattilaista. Sarjaa käyttävät lähinnä maskeeraajat ja koko Euroopassa sitä myydään rivikuluttajille ainoastaan kolmessa liikkeessä, yksi näistä sijaitsee Uudenmaankadulla!

Bongasin ensin ale-korin, josta nappasin mukaani ihanan teepuu-huulivoiteen kolmella eurolla. Lisäksi jäljellä oli muutama herkullinen huulipuna vitosella! Ostin myös turkoosin värikynän, joka korostaa ruskeita silmiä tehokkaasti, tosin hinta oli ei niin ale, 11,90€. Kämmensyrjäni kuitenkin todistaa, että värit ovat intensiivisiä ja erityisesti huulipuna tuntuu huulilla erilaiselta kuin mikään puna aikaisemmin:kostealta ja kestävältä – ja se maksoi viisi euroa!

Ostin myös ihanan huulikiillon, joka niinikään tuntuu huulilla aivan uskomattomalta. Tämä hehkutus lähentelee jo äärirajojaan, mutta olen aidosti niin innoissani etteivät sanat riitä. Dr. Hauschkan värimaailma jää kauas taakse samoin tuotepakkaukset: Couleur Caramelin pakkaukset on tehty kierrätysmateriaalista ja ne ovat uudelleentäytettäviä. Suhteellisen vakuuttavaa sanoisin. Ihastuin etenkin sarjan peitepuikkooihin ja puutereihin sekä ripsiväriin: nämä kaikki tulevat kokeiluun heti kun omat varantoni ehtyvät ja tarvitsen uudet. Ihan mahtavaa, että sarjan kaikki tuotteet ovat pahvihylsyissä!

Sarjaan kuuluu myös maailman ainoa luomusertifikaatin saanut kynsilakanpoistoaine, joka pitkän tuotekehityksen jälkeeen on nähnyt päivänvalon ihan vastikään. Couleur Caramel on kattava sarja, jonka intensiiviset ja kestävät värit vakuuttivat minut kertaheitolla. Olen saanut työni puolesta sen verran pakkelia naamaani viimeisen kolmen vuoden aikana, että väitän tunnistavani laadukkaat kosmetiikkatuotteet kerrasta. Etsintä on vihdoin päättynyt.