Menu

ALE!

Jos satut olemaan lähipäivinä Kallion suunnalla, piipahda Ekolo-kaupan remonttialessa. Olen itse aina ihan pähkinöinä hippikauppojen ale-koreista, ja nyt ale-valikoimaa pitäisi olla ihan kiitettävästi.
Ekolon nettisivut ovat valitettavasti aivan kamalat, mutta kaupan valikoima on ihan kiva ja nettikauppakin toimii. Ekolo sijaitsee osoitteessa Porthanin katu 6. Myynnissä on esimerkiksi verkkokasseja, joista blogasin toukokuussa. Verkkokassi on oiva muovikassin korvike esimerkiksi hedelmille.

Ekolo myy muuten Logona-merkkistä kosmetiikkasarjaa, joka Hauschkan tyyliin tarjoaa pesuaineita kasvoille ja vartalolle sekä myös kosmetiikkaa. Itselläni on kokemusta vasta vartalovoiteesta, joka onkin lempirasvani, ehkä tulevaisuudessa testaan myös meikkejä.

P.s.Huomasitteko Hesarin etusivun uutisen ”Googletus vie yhtä paljon sähköä kuin tunnin palava energiansäästölamppu”. Kemikaalicocktail kertoi teille tästä jo kolme viikkoa sitten. Cocktail pitää sinut ajan tasalla, muiden ollessa siitä jäljessä 🙂 Olen pikku blogistani niin ylpeä, että.