Menu

Smells Like Green Spirit

Blogin nimi on erittäin tärkeä asia ja usein hyväkin blogi saattaa jäädä huomaamatta epämääräisen nimensä vuoksi tai kökön ulkoasun takia. Visuaalisuus on olennainen juttu, vaikka sisältö olisi kuinka hyvää! Ilahduin törmättyäni chicagolaisen Laura Callierin blogiin nimeltä Smells Like Green Spirit. Laura painii samojen asioiden äärellä kuin useat meistä täällä Suomessakin:

”I want to be good…I want to be green…but oh how I love steaks and roadtrips and plane flights and the convenience of bottled water…!”

Lauran sivuilla on vinkkejä vihreämpään elämään ja esimerkiksi kotitekoinen silmämeikeinpoistoaine on hyvä vinkki. Työskentelin viime syksynä Tiia Vanhatapion kanssa ja silloin muistan Tiian todenneen, että hän poistaa esimerkiksi stydin, punaisen huulipunan oliiviöljyllä. Toimii siis.