Menu

Vihreät Vaatteet

Ekologisten vaatteiden nousukäyrä jatkuu. Toukokuussa avattu Vihreätvaatteet-sivusto on ekologisen muodin pikku keidas, josta löytyy tietoa monista eettisistä ja ekologisista vaatemerkeistä. Sivustoa ylläpitää Anniina Nurmi, joka haluaisi itsekin suunnitella kestävää muotia:

”Ekologiset vaatteet ovat olleet pitkään pienen marginaalin juttu. Eikä toisaalta ihmekään: tarjolla on ollut vain sitä yhdenlaista ekovaatetta; tylsää ja latteaa, josta muotoilu ja estettisyys on kaukana. Mutta nykyään ei voi enää väittää, etteikö hyvännäköisiä, mielenkiintoisia, ekologisia vaatteita löytyisi. Tosin niitä joutuu vielä hakemalla hakemaan – varsinkin Suomessa. Juuri tästä syystä on olemassa Vihreät vaatteet: tämän sivuston kautta löytyy monenlaista tietoa ekologisista ja eettisistä vaatteista sekä mm. iso pino tuotemerkkejä, joiden vaatteet ovat sekä ekologisia ja eettisiä että suunnittelultaan mielenkiintoisia”.