Menu

Skinny Bitch in the Kitch

Ruokakirjat ovat parhaita. Yleensä en lue niinkään reseptejä, vaan kirjoja, jotka kertovat ruoan tuotannosta, lisäaineista, luomuroasta jne. Nyt olen tehnyt poikkeuksen, sillä kyseessä on helmi!

Olen aikaisemmin hehkuttanut teille Skinny Bitch-bestselleriä, joka on laihdutusoppaaksi naamioitu opus terveellisestä ruoasta ja tehotuotannon raaoista faktoista. Kirja on viihteellisesti ja selkeästi kirjoitettu, vaikka onkin kannesta kanteen täyttä asiaa! Suosittelen sitä kaikille vaikka aurinkolukemiseksi. Pyyhe laiturin nokkaan, bikinit ja aurinkorasva messiin (lue aurinkorasvapostaukseni) ja Skinny Bitch kouraan. Elämän laatusi paranee ja kesäloman jälkeen palaat töihin/kouluun kaunimpana ja terveempänä, usko pois!

Skinny Bitchin kirjoittajat ovat siis julkaisseet teokselleen jatkoa, nimittäin reseptikirjan: Skinny Bitch in the Kitch. Harmi juttu on, ettei kirjassa ole kuvia, mutta tavallaan hyvä, sillä se on melko huokea. Tilasin omani reilulla 11 eurolla Suomalaisesta kirjakaupasta, hyllyssä sitä ei ollut. Stokkalla pitäisi olla muistaakseni hyllytavaranakin. Kirja siis kertoo, mitä Skinny Bitch syö:

Now you want to know, ”what can I cook that´s good for me, but doesn´t taste like crap?” Well, lucky for you, the Bitches are on the case. Self-proclaimed pigs , Rory and Kim understand all too well: Life without lasagna isn´t a life worth living; chocolate cake is vital to our survival and; no one can live without mac´n cheese – no one. So can you keep to your SB standards and eat like a whale? Shit yeah, bitches. To prove it, Rory and Kim came up with some kick-ass recipes for every craving there is: Bitchin´ Breakfasts…Down Home Cookin´…PMS (Pissy Mood Snacks)…Grown Up Appetizers…Sassy Soups and Stews…Happy Endings (desserts).

Eli kirja kouraan ja kokkaamaan siskot! Koska vasta ostin omani, en ole ehtinyt kokeilla reseptejä käytännössä. Olen sitäpaitsi niitä, jotka jo ovat hippeilleet kasvisruoan kanssa sen verran, että kyllä se ilman opuksiakin onnistuu, mutta etenkin ne, jotka vasta harkitsevat lihasta luopumista ja kammoksuvat elämää ilman herkkuja – lukekaa Skinny Bitch in the Kitch, sillä koskaan ei tarvitse luopua herkuista, ne kannattaa vaan valita fiksusti!

Tämä skinny bitch (paaston 3 päivä) ajatteli leipoa nyt karjalanpiirakoita. Se on jonkinlainen paastoseremonia. Kuulostaa ehkä itsekidutukselta, mutta itseasiassa se, että edes käsittelee ruokaa tekee olosta valoisamman kuin se, että ei näkisi ruokaa moneen päivään. Leivon siis ja heitän piiraat pakkaseen ja syön ne ensi viikolla 🙂 Teen niitä karjalaisen mummoni reseptillä rukiista, ei mitään vehnähöttöpiirakoita! Raporttia ja reseptiä seuraa…