Menu

Lukijoiden vinkkejä

Kuten Cocktailin ahkerat seuraajat tietävät, tapahtuu postausteni perässä usein vinkkien ja kokemusten vaihtoa. Ne saattavat jäädä monilta huomaamatta, joten tässä muutama postaus, jonka perässä olevat lukijoiden vinkit kannattaa lukea:

Oi Omena
Keskustelua luomuomenoista ja ”tavallisista”. Mielenkiintoista asiaa allergikoille ja torjunta-aineherkille. Uusin lukijavinkki puutarhurilta, joka valaisee, että jotkut lajikkeet ihan oikeasti säilyvät pitkään – ilman myrkkyjä.

Vaarallinen Cocktail
Ajankohtaista aurinkorasva-asiaa ja lukijoiden vinkkejä siihen, miten ei tarvitse päällystää itseään ”syöpätahnalla”. Lisää aurinkorasva-asiaa ja tuotevinkkejä tulossa lähiaikoina!

Hevi ongelma ja ratkaisu
Havainne-esimerkkejä siitä, kuinka kaupassa pärjää jopa hevi-osastolla ilman sitä pientä muovikassia.

Hoikkuuden 7 ydinasiaa
Vinkkejä hoikempaan kesään!