Kirjoittanut Helena Marttila
12. maaliskuuta 2018 kello 21:05
Klimataristi, eli ympäristöystävällinen ruokailija ei ole välttämättä vegaani. Kaikki eläinperäinen ei ole ilmastonäkökulmasta huonoa, eikä kaikki kasvisruoka välttämättä hyvä vaihtoehto. Mistä tietää, mitä valita lautaselleen — ja mihin aikaan vuodesta?
Kirjoittanut Noora Shingler
26. helmikuuta 2018 kello 20:39
Miltä kuulostaisi kotimainen tuorepuristettu mehu, joka on paitsi sairaan hyvää, valmistettu hyödyntäen kotimaisia vihanneksia, hedelmiä, marjoja, villiraaka-aineita ja hävikkiäkin? Tämän ekologisemmaksi ja terveellisemmäksi ei mehu muutu.
Kirjoittanut Noora Shingler
22. helmikuuta 2018 kello 17:50
Kotimaiset vegetoimijat ovat aloittaneet yhteistyön. Kasviproteiinituotteita valmistava Jalotofu ja mm. kasvipohjaisia juomia tuottava Kaslink kohtaavat kuluttajat ensimmäistä kertaa yhdessä viikonlopun Vegemessuilla.
Kirjoittanut Helena Marttila
16. helmikuuta 2018 kello 12:36
Esimerkiksi juuston tuotannon ohessa syntyvä hera on nyt suosittua kamaa proteiinitankkaajien keskuudessa. Tätä maidon sivutuotetta ei kuitenkaan laissa mielletä maitotuotteeksi, jonka alkuperä tarvitsee kertoa kuluttajalle. Mitä ihmettä?