Asetaldehydi pt II
Kirjoittanut Noora Shingler
15. helmikuuta 2010 kello 16:53
Asetaldehydi puhutti viikko sitten ihmisiä, kun professori Mikko Salaspuro kertoi esimerkiksi kotimaisten jogurttien (ja mm. lastenruokien) sisältävät vaarallisia määriä syöpävaarallista ainetta. 30 vuotta asetaldehydiä tutkineen professorin puheita ei ihan kintaalla voi viitata, mutta onko tosiaan esimerkiksi omenan asetaldehydi meille vaaraksi? Miten kuluttajan tulisi suhtautua tähän aineeseen? Olen nyt julkaissut miehen haastattelun Uuden Mustan puolella, käykäähän lukemassa ja kommentoimassa!
Ja huomio: tämä haastattelu on nyt Salaspuron suusta. Jatkamme asetaldehydikeskustelua vielä muidenkin tahojen kuulemisella.
Edellinen Seuraava