Menu

When you give, you get

Rakkaiden kavereiden lisäksi ystävänpäivänä on hyvä muistaa, että myös oma keho on ihan kiva pitää ystävänä. Eikä ystävyyssuhde ole itsestäänselvyys! Sitä täytyy vaalia. Keho tykkää kun sitä vähän rasittaa ja haastaa, ja toisaalta hellii ja hemmottelee. Jos suhdetta ei pidä kunnossa, rapistuu se vähitellen ja pahimmassa tapauksessa ystävyys lopahtaa.

Ihmiset voivat joskus olla urpoja ja lopettaa ystävyyssuhteen selittämättä, mutta kroppasi ei tee niin. Saat pidettyä homman kasassa yksinkertaisesti muistamalla ystävääsi säännöllisesti. Ei tekojen tarvitse olla sen kummoisempia, pienikin efortti voi riittää. Kropan lisäksi tulet samalla tehneeksi palveluksen myös mielelle, ainakin minä olen aina treenin jälkeen vähän enemmän zen.

Sunnuntai on hyvä päivä treenata kuntosalilla, kun siellä — jostain kumman syystä — on yleensä aika tyhjää. Soin siis keholleni laatuaikaa, ihan vaan kahdenkesken, ja pumppasin salilla, muun muassa Beyoncen Single Ladies (Put A Ring On It) -biisin tahtiin. Kappale on mahtava treenibiisi! …mutta video on valitettavan tylsä. Pomplamoose sen sijaan on tehnyt kappaleesta paljon Beyoncea hauskemman videon, katsokaa vaikka:

Tämän pätkän myötä haluan toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille ystävilleni. Ystävyys on parhautta ja uskomaton voimavara! Mutta muistakaa ystäväsuhteiden lisäksi vaalia myös minäsuhdetta. Oman itsensä kanssa kun on ystävä, on helpompi olla sitä muidenkin kanssa. Klisee, mutta totta.

Love!