Menu

Lovian SS16-mallisto: Riitti

Terveiset Lovian uuden malliston aamiaistilaisuudesta. Kunpa olisin tallentanut keskustelun, jonka Teri Niitin ja Lovian Anniinan ja Outin kanssa kävimme, liittyen eettiseen ja ekologiseen suunnitteluun. Terillä oli niin monia hyviä ideoita, että jokaisen aloittelevan eettisen ja ekologisen muotibrändin kannattaisi konsultoida miestä ehdottomasti.

Palaan mallistoon lähemmin keväällä, kun Lovian SS 2016 -mallisto, Riitti nimeltään, on ulkona. Se tulee myyntiin helmi-maaliskuun vaihteessa ja tuotteet tulevat fyysisesti löytymään uudesta Urbanstorysta, jossa Loviaa myydään toki jo nyt.

Lyhyesti: malliston päämateriaalit ovat asustepuolella kierrätysnahka, hirvennahka ja luomulammas, vaatteiden osalta päämatskut ovat  luomusilkki, hamppu ja peurannahka. Lovia avaa jokaisen tuotteensa DNA:n, eli käytännössä raaka-aineiden alkuperän ja tiedot myös eri työnvaiheista ja työntekijöistä nettisivuillaan, kannattaa tutustua (tästä olikin juttua viimeisessä uutiskirjeessä).

kc-lovia.2.1

kc-lovia.ss16.2

kc-lovia.ss16.3

kc-lovia-ss16.1

Vetäisin Loviaa päälle myös itse: kuvissa SS-16 -malliston Orvokki-housut ja Mahla-toppi. Toppi on valmistettu luomuhampusta ja housut ovat bambuviskoosia. Tuntuivat päällä tosi mukavilta ja etenkin housuissa voisin kuvitella viihtyväni niin vapaalla kuin juhlavammissa tilaisuuksissa. Ihanat! Clutch on Aura nimeltään ja se toimii myös läppärilaukkuna, magneettineppareiden avulla siitä saa 3 eri kokoista laukkua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvat: lelalouhio

Ah Lovia <3

Ja tosiaan: Loviaa nähdään tulevana viikonloppuna ensi kertaa Linnassakin. Odotan!

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.