Menu

Messulauantai: luonnonkosmetiikkaa ja muotinäytös

Huomenna lauantaina puhumme Mádaran perustajan Lotten kanssa I love me -messujen Luonnollisesti-lavalla luonnonkosmetiikan raaka-aineista otsikolla ”Lempiruokaa iholle” klo 12-12.30. Tervetuloa kuuntelemaan (ja maistelemaan). Samalla lavalla juonnan klo 13.30 muotinäytöksen, jonka pääpointti ovat luonnolliset hiusvärit ja -tuotteet. Näytöksen mallien hiukset on värjätty ja muotoiltu ekoväreillä ja luonnollisilla hiusmuotoilutuotteilla. Meikit on myös tehty luonnonkosmetiikalla ja vaatteet ovat ekomuotia. Löydät lisää tietoa Urban Beauty from Nature -näytöksestä tapahtuman FB-ryhmästä.

Näyttökuva 2015-10-16 kohteessa 20.01.36

Piipahdin messuilla jo tänään  ja postasinkin muutamia suosikkilöytöjä Instagramin puolelle. Huomenna jatkuu! Minut löytää pääasiassa Natural Goods Companyn pisteeltä, messuosastolta 7k41.

Messuilla on taas ihania pikkufirmoja ja vähän isompiakin, joiden tuotteet tai palvelut ovat meillä kotona vakkarikäytössä, mutta onhan siellä paljon kaikkea ihan turhaa, joihin ei nyt sen kummemmin kande mennä. Eri asiat ovat eri ihmisille tärkeitä. Minusta on hienoa, että tällaisilla messuilla monet uudet merkit tulevat helposti tutuiksi, kaikilla kun ei ole mahkuja esimerkiksi oman putiikin pystyyn laittamiseen (vaikka eihän se messuständikään huokea toki ole).

Ehkä nähdään huomenissa?

Ei kommentteja Jätä kommentti

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Leave the field below empty!


Jos sinulla ei ole tunnusta, voit rekisteröidä sellaisen täällä.