Menu

Mádaran talvinen kasvihuone Stockalla

Muistatko Mádaran elokuisen kasvihuoneen Stockmannin katutasossa? Palaute oli niin hyvää, että otetaan uusiksi! Alkaen ensi maanantaista, 19.1., löytyy samasta kohdasta kuin viimeksi (ytimen Stockan katutaso, pääovista oikealle) Mádaran talvinen kasvihuone. Luvassa on taas Maria Lönnqvistin raakakakkujakin. Maria kakuttaa jengiä lauantaina 24.1. klo 11-15. Sanokaa terkkuja! Minä näet en pääse paikalle, koska karkaan parin tunnin päästä perheeni kanssa viettämään kesää. Ihana mennä lämpöön ja valoon, mutta harmittaa,  etten pääse tsekkaamaan kasvihuonetta, se on varmasti upea!

kc-madaracrew

kc-stocka2

Iloiset latvialaiset ystäväni ja Pihlaja <3

Mádaran Stockmannin kampanjaviikkoon liittyy tarjouksia, jotka ovat kuivalle ja pintakuivalle iholle, talviolosuhteisiin soveltuvia tuotteita. Pihlajavoidekin on luonnollisesti kampanjatarjouksessa. 😉 Lisäksi promootioviikolla saa yli 30 euron ostoista syväkosteuttavan käsivoiteen kaupantekijäisiksi. Ale-hinnat ovat voimassa jokaisella Stockmannilla, ei siis tarvitse tulla Helsingin keskustaan.

Nyt pakkaan vikat kamat rinkkaan ja kohta kutsuu kyyti kentälle. Kuullaan kolmen viikon kuluttua, uudistettu Kemppari aukeaa ihan pian paluuni jälkeen! Ihan v_ä_h_ä_n jännittää.

Psst…. Blogin FB-ryhmä, ja Instagram-tilini päivittyvät (todennäköisesti) reissun aikanakin.