Menu

Mádaran 24h-myynti tulee taas

Vinkkasinkin jo Instagramin puolella, että kaupungissa on uusi luonnonkosmetiikan Pop Up -myymälä. Kyseessä on Mádaran miniliike Citycenterin katutasossa (eli Makkaratalossa) siinä Fazerin kahvilan vieressä.

Piipahdin keskiviikkona avajaisissa kourassani pihlajanoksa, dress code kun pyysi pukeutumaan mustaan ja tuomaan mukanaan oman suosikkikasvinsa tai -yrttinsä. Islalla ja mulla oli tietty molemmilla mukana pihlajaa, kuinkas muutenkaan.

kc-pihlajanoksa

kc-madara.popup

Pieni putiikki on niillä sijoillaan vuoden loppuun ja sijainti on kyllä mainio, Citycenter kun sijaitsee Rautatieasemaa vastapäätä. Te kaikki ulkopaikkakuntalaisetkin löydätte helposti perille, jos tulette käyneeksi Helsingissä ennen kuin vuosi vaihtuu.

Mikäli tiesi ei vie/tuo Citycenteriin tai muualle, missä meitsin Pihlajavoidetta ja kaikkia muita Mádaraherkkuja on myynnissä, kannattaa olla valppaana tulevana torstaina: Mádaran 24h-alennusmyynti tulee taas!*

sale_landing_page_banner_fi1

Myynti on käynnissä tämän viikon torstaina (alkaa siis ke-to välisenä yönä) ja tuolloin, 6.11. kaikki verkkokaupan tuotteet ovat -40%. Niitä ei ole rajattomasti, joten kandee olla nopea. Kun verkkokaupasta tilaa 24h-myynnissä 30 eurolla tai yli, saa ilmaisen toimituksen ja kun ostokset ylittävät 60 euroa, saa ilmaisen toimituksen sekä Regenerating Night Cream -voiteen (50 ml, arvo 32€). Tuo nimenomainen yövoide on btw yksi omista suosikeistani. Ehkä meitsi hamstraa dödöä, niin saan voiteenkin.

T.tarkan markan muija

ALENNUSMYYNTIIN PÄÄSET TÄSTÄ

*Sisältöyhteistyö: Suomen Blogimedia