Menu

Suosikkipäähineeni: kotimainen turbaani

Välillä blogausta kirjoittaessaan tajuaa, että on jo tehnyt saman tekstin aikaisemmin. Kurkkaapa siis helmikuinen tekstini Kierrätysturbaanipäissään.

Syy päähineiden käyttööni on paitsi rajoittunut aika oman tukkalaitteen laittoon, myös pieni pää: mittasuhteeni paranevat päähineiden myötä. Nuppiani koristaa kuutena päivänä seitsemästä lippis, hattu, turbaani tai huivi, mikä nyt milloinkin sattuu olemaan käsillä.

Ekomuotiin panostavien liikkeiden valikoimista ei yleensä löydy päähineitä, mikä harmittaa tällaista hattuihmistä kovasti. Parhaat päähinelöydöt olenkin tehnyt kirppareilta — mutta Nurmen turbaani on poikkeus ja se onkin kaikista pää-asioistani se käytetyin.

Anniina Nurmen vaatemerkki perustuu eettisten ja ekologisten materiaalien käyttöön ja moni tuote valmistetaan myös vanhoista ylijäämäkankaista. Nurmi valittiinkin vastikään Vuoden Ympäristötekijäksi.

10660304_838953449462163_112058817141923153_n

Uusin Nurmi-turbaanini Geri

Sain Anniinalta vastikään viestin, että haluaisinko laittaa blogin kautta jakoon pari turbaania teillekin. Itse sain kuvan Gerin, joka kimaltaa juuri sopivasti tehdäkseen arjesta vähän kreisimmän! Samettinen Gunillakin löytyy, lesoilen sillä sitten myöhemmin.

Jos sinäkin haluat ryhtyä turbaaninaiseksi, on se nyt mahdollista! Kerro kommenttiosiossa, mikä Nurmen turbaaneista on suosikkisi:

Gigi  /  Geri /  Gunilla /  Carola

kc-nurmi.turbaanit

Gia / Gloria / Anita / Enni

Löydät turbaanit tarkempine infoineen Nurmen valikoimista.

Osallistumisaikaa on viikko, kaksi voittajaa valitaan. Osallistua voi siis sunnuntaihin 28.9. saakka ja voitta saa sen turbaanin, jonka on maininnut kilpailuun osallistuessaan.

… Ja jotta kaikki olisivat voittajia, tarjoaa Nurmi kempparilaisille -20% ale-koodin verkkokauppaansa. Koodilla ”KEMPPARISYYS2014” saat tilauksen yhteydessä -20% alennuksen 28.9. saakka.