Menu

Ruokafestari Flow

Onko joku menossa Flow Festivaaleille? NiinPä. About kaikki paitsi minä. No, olen hengessä mukana kotoa käsin, täältä muutaman korttelin päästä.

Viime vuonna hyvien keikkojen lisäksi teki ison vaikutuksen festariruokavalikoima. Saisinkohan jonkun tuomaan mulle tänä vuonna take awayta? 😉

kc-sandroflow.3

kc-flow

Viime vuoden Flowssa söin paljon ja koko ajan.

Jos mahani ei olis tiellä, könyäisin itseni lämpöhalvauksenkin uhalla festareille ja söisin taas kolme päivää Helsingin parhaita ruokia loistavan soundtrackin tahdissa.

Tämän vuoden valikoimaa kun tsekkailee, herahtaa väkisinkin vesi kielelle! Kasvissyöjille vinkkinä: testaapa Food Truckin fatan ja avokado burrito. Fatan on Richard McCormickin kehittämä ”kasvisliha”, seitanin ja falafelin välimuoto, tosi herkullista! Olen testannut fatania Sandrossa pariin otteeseen ja voin suositella lämpimästi.

Mikäli olisin festaroimassa itse, päätyisin varmaan myös tuttuun ja turvalliseen, Fafa´sin meze-annokseen (laktoositon ja gluteeniton), se vaan on ihan super. Tokyo Girlin ständiltä nappaisin vietnamilaiset rullat ja Raw Spotin raakapizzaa tulisi varmasti testattua myös. Niin ja Noodle Shackista jotain.

kc-flowfood.2Kuva: flowfestival.com

Artisteihin, jotka kiinnostaisi nähdä… Siihen en edes mene, koska alkaa harmittaa vielä enemmän. Flow: niin lähellä, mutta niin kaukana. Pidän omat varjobileet täällä Torkkelinmäellä. Roikun ikkunalaudalla ja kuuntelen kaikuja Suvilahdesta.

kc-flow13Viime vuoden Flow oli ehkä paras tähän asti

Musiikin ja ruoan lisäksi suosittelen tsekkaamaan Flown vuoden kuvataiteilijan, Adel Abidinin installaatiot, joita on eri puolella festarialuetta. Harmittaa, kun en pääse näkemään niitä itse. Ottakaa paljon kuvia ja tuutatkaa niitä sosiaaliseen mediaan, niin voin kuvitella olevani vähän niin kuin mukana menossa.

Pitäkää ihmiset ihana Flow, nauttikaa!