Menu

Koto Living ja Huili yhdistyvät

Huippua! Kaksi pientä ja mainiota on tänään ilmoittanut yhdistävänsä voimansa yhdeksi. Maailmassa, jossa isot jyräävät, on pienten voimien yhdistäminen fiksua. Yhteistyön aloittavat suosikkilehteni Huili ja Koto Living. Molempia luotsaa ihminen, jota voin kutsua ystäväkseni ja olen päätoimittajien, Riikka Suomisen ja Anu Harkin puolesta todella iloinen! Tiedän, että molempia lehtiä tehdään kannattavuuden rajoilla, joten on ihanaa, että löytyi tällainen ratkaisu sen sijaan, ettemme ehkä saisi kumpaakaan lehteä jatkossa.

kc-kotojahuili

Näin Huilin sivuilla kerrotaan yhteistyöstä:

”Huili aloittaa yhteistyön Koto Livingin kanssa.  Teille lukijoille yhteistyö näkyy ensimmäisen kerran 21.5., kun Huilin kesänumero ilmestyy. Historiallisen paksu lehti on kääntölehti, puolet sisällöstä tulee Koto Livingistä ja puolet Huilista. Lehti on myös irtonumeromyynnissä Lehtipisteen kautta. (Jos tilaat molempia lehtiä, niin älä huoli. Laita meille meili, niin pidennämme tilaustasi veloituksetta. toimitus [a] huililehti.fi)”

Lue lisää yhteistyöstä ja miten se  sai alkunsa Huilin sivuilta.

Onnenpotku molemmille naisille toimituksineen, olen onnellinen puolestanne ja odotan innolla ekaa Huili-Koto -numeroani. Hmm.. Onko se sitten Huito vai Koili? 😉