Menu

Äidille luonnonkosmetiikkaa

Moni paketoi jo sunnuntaita varten äitienpäivälahjoja. Hyvä lahja on sellainen, joka menee tarpeeseen, eikä vie kaappitilaa. Minusta sekä ruoka että kosmetiikka ovat loistavia lahjoja, koska ne katoavat ajan myötä.

Jonkun päivälehden kannessa mainostettiin äidille lahjaksi imuria. En tiedä mitä siihen sanoisin… Epähenkilökohtaisempaa kapinetta saa hakea. Toki imuri on tarpeellinen, mutta minusta sen antamisen ajankohta ei ole äitienpäivänä. Pikkulapsen äitinä olen kokenut, että oma aika on vähissä ja etenkin kaikenlainen arjen luksus jää usein omalta osalta kokematta: kasvohoidot, kampaajakäynnit, rauhallinen illallinen oman miehen kanssa jne. Edellämainitut ovatkin itselleni mieluisimpia lahoja.

Minulle arjen luksusta ovat erityisesti erilaiset kauneushoidot — joissa ehdin käydä 1-2 kertaa vuodessa. Kävin jokin aika sitten työhuoneemme yhteydessä sijaitsevassa Liinun´n Organic -hoitolassa, jossa koin tunnin nirvanan. Kun Karoliina hieroo päätä, niskaa ja kasvoja tunnin ajan… Se vaan vie ihmisen hetkeksi jonnekin kauas. Unen ja valveen rajalle, ihanaan nollatilaan. Karoliina on lauantaina osan päivää paikalla Suuri & Mahtavassa, josta saa äitienpäivän lahjakortteja, jos haluaa antaa äidilleen lahjaksi hemmotteluhoidon. Jos puolestaan etsit lahjaa ytimen suunnalla, saa Jolie Spasta ihania hoitoja, joista mutsi varmaan tykkää (ainakin tämä mutsi).

Hemmotteluhoitojen lisäksi laadukas luonnonkosmetiikka toimii lahjana aina. Sain Joliesta testiin uusia tuotteita ihanassa paketissa, äitienpäivälahja vähän etukäteen.

kc-patyka

kc-patyka2

Nyt voinkin alkaa taas testata uusia tuotteita, koska talven kuivaiho-ongelma on ratkennut. Ei olisi ollut mitään järkeä testata uusia tuotteita epästabiilille iholle, se tuskin palvelisi ketään. Nyt ovt vuorossa ainakin Nafha, Absolution, Terre d´Oc, Paris Exclusive, Naobay, Patykan uutuuksia… Kuulette näistä heti kun olen ennättänyt testata. Ihanaa, kun luonnonkosmetiikka on näin kiinnostavaa —ja kaunista!

Jos olet huomenna juoksemassa kaupoille ostamaan äidille lahjaa, löydät paljon vinkkejä Kempparin kosmetiikka-kategoriasta. Jos taas teet tilauksen netissä, saat koodilla ”äiti” -10% kaikista Jolien tuotteista sunnuntaihin asti. Ja Karoliinalta saa puolestaan kauniita lahjakortteja Liinu´n hoitolaan, jos satut kävelemään ohi.

kc-lahjakosrtti

Mainostan nyt lähinnä näitä kahta luonnonkosmetiikkaliikettä/-hoitolaa, koska niissä myydään suosikkituotteitani. On toki monia muitakin! Ja esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta saa erästä erinomaista Pihlajavoidetta*, jos äiti ei ole vielä sitä testannut. 🙂 Palaveerasin muuten Mádara-delegaation kanssa eilen ja tänään ja sain tietää, että Pihlajavoide on Suomessa Mádaran top seller, eli muutaman myydyimmän tuotteen joukossa. Aika hyvin tuotteelta, joka on lanseerattu alle vuosi takaperin. Ei siis ole ehkä yllättävää, että yhteistyömme jatkuu ja Pihlajavoide saa jatkoa. Paljastan sen verran, että seuraava tuotteemme on ollut tekeillä jo hyvän aikaa ja se lanseerataan tulevana kesänä. Blogini lukijoina tulette saamaan mahdollisuuden saada sen käsiinne ekoina. Infoilen piakkoin…

*Affiliate-linkki