Menu

Testissä Organic Pharmacy

Uutiskirjeen tilanneet tietävätkin, kuka on Eeva. Kempparin työharjoittelija-assari-kakkosnainen vastaa etenkin uutiskirjeeseen liittyvistä käytännön asioista ja nyt tämän postauksen myötä mm. kosmetiikan testaamisesta ja toisinaan bloggaamisestakin. Postauksesta selviää aina, kuka on kirjoittaja, ei siis tarvitse alkaa funtsia, että kuka on kynän päässä. 🙂

Aikaisemmin Kempparissa arvionsa tuotteista olen antanut vain minä, mutta nyt saatte toisinaan myös Eevan kommentit testattavaan kosmetiikkaan. Ensimmäinen yhteistestituotesarjamme on brittiläisen Soil Associationin sertifioima The Organic Pharmacy. Eevan arvio tuotteista alla, minun kommenttini löytyvät postauksen lopusta. Saimme tuotteet testiin nettikauppa Cosmetiquelta.

kc-organicpharmacyKuva: theorganicpharmacy.com

***

Eeva:

Testauspakettiin kuuluivat matkapakkauksen tuotteet (kuvassa): meikin putsari, kasvovesi, kasvogeeli, seerumi ja kasvovoide.

kc-op2

The Organic Pharmacy on brittiläinen perheyritys, joka kuivailee itseään ensimmäiseksi ”luomuapteekiksi”. Merkin tuotekehityksessä käytetään uusinta teknologiaa, vitamiineja ja yrttejä. Firmassa vannotaan ympäristön kunnioittamisen ja reilun kaupan nimeen.

Halusin hoitaa testauksen mahdollisimman autenttisesti, joten syynäsin ensin purtiloiden mukana tulleen ohjevihkosen läpi. Sitten aloin toimiin.kc-op.putsari

Carrot Butter Cleanser -putsari* kuuluu hieroa kuivalle iholle, ja se pyyhitään sitten pois kostealla musliiniliinalla, joka tuli paketin mukana. Tämä tuntui varsin omituiselta, ja myöskin kokemuksena tönkön putsarin hierominen naamalle oli aika epämiellyttävää. Ei toivoakaan siitä, että meikit olisivat lähteneet: pikemminkin päin vastoin, ne levisivät pitkin naamaa ja ripset tuntuivat melkein katkeavan. (Kasvoillani oli luonnonkosmetiikkameikkipohja sekä tavanomainen ripsiväri). Kostean ja lämpimän musliiniliinan kanssa toimiminen sen sijaan oli miellyttävää.

Herbal Toner -kasvovesi tuoksui raikkaalta ja jätti ihon pehmeän kosteaksi. Plussaa myös suihkepullosta: eipähän jää kasvovettä turhaan pumpulituppoihin, kun tuotteen saa suihkuteltua suoraan kasvoille.

Double Rose Rejuvenating Face Cream* -voiteen alle levitettävät Antioxidant-geeli* ja Antioxidant-face-firming-seerumi* veivät sydämeni ensi käyttökerrasta. Tuoksut ovat huumaavan sitruksisia.

Kiinnostavaa on se, että illalla kasvoille ei levitetä kuin tuo geeli (4 tippaa) ja öljymäinen seerumi (2 tippaa). Tarkoitus on, että iho saa yön aikana hengittää ilman paksua voidekerrosta. Epäilin tätä aluksi, olen ehdollistunut yövoiteen käyttöön, mutta se toimi yllättävän hyvin!

Aamulla kostutin kasvot kasvovedellä. Päälle neljä tippaa geeliä, ja kaksi tippaa seerumia sekoitettuna kasvovoiteeseen. Iho jää pehmeän, mutta todella rasvaisen tuntuiseksi. Muutaman aamun jälkeen tajusin, että rasvauksen ja meikkauksen välillä täytyy odotella hyvä tovi, muuten ei hommasta tule mitään.

kc-op1Kuva: Eeva

Huomasin muutenkin, että kun kasvoille lätkii tavanomaisen kahden (kasvovesi ja voide sekä satunnainen seerumi) sijaan neljää tuotetta, on kuorinnalle tarvetta useammin.

Olen aikaisemmin ollut aika vaihtelevan säännöllinen ihonhoidossani. Tämä kokeilu on kuitenkin vahvistanut rutiineitani. Iho kiittää siitä 🙂

Mitä luonnonkosmetiikkaan tulee, olen ihan noviisi. Myönnän, että olen ollut asian suhteen myös aika skeptinen. Tämän merkin kohdalla luovun kuitenkin ennakkoluuloistani ja todeta että toimii, meikäläisen iholla ainakin! Geeli, seerumi ja kasvovoide jäävät taatusti vakkarituotteikseni.

SCAFS03500Plussaa:

  • huumaavat tuoksut
  • ylellisyyden tunne
  • riittoisuus
  • isot pullokoot
  • lasipullot!

Miinusta:

  • outo putsari
  • ohjeissa mainittua ”tippaa” on varsin vaikea annostella

***

Kylie-minogues-skin-face-152700_XL Noora:

Yhdyn Eevan kommentteihin mitä tulee putsariin: se ei minusta puhdistanut kuten olisin toivonut ja oli outoa hieroa putsaria naamaan ilman, että meikit ottaa pois alta.  Mutta pidin kasvojen puhdistamisesta musliiniliinalla kyllä. Vaikka me emme kumpikaan diganneet putsarista, on se kuulemma esimerkiksi Kylie Minoguen suosikkituote ja palkittu sekä hyvin myyvä, joten kuten monta kertaa todettu: eri tuotteet toimivat eri ihmisille.

Kaikista kasvoille jätettävistä tuotteista pidin paljon ja etenkin seerumin appelsiin ja greipin tuoksuyhdistelmä on huumaava! Omaa käyttöäni häiritsi hieman raskauteen liittyvä kasvojen kuivuminen, joten onneksi oli Eevakin testaamassa. Voiteet tuntuivat itselleni liian ohuilta, mutta veikkaan syyksi hormonaalisia muutoksia ihossa, sillä noin normaalioloissa nämä olisivat riittäneet ihan varmasti ihoni kosteuttamiseen.

Tykkään putsaria lukuunottamatta sarjasta paljon ja uskon sarjan kiinnostavan ja tyydyttävän etenkin niitä kuluttajia, jotka haluavat luonnonkosmetiikan olevan vähän luksuksempaa ja teknisen oloista. Eri voiteiden ja seerumeiden kanssa pelaaminen on kyllä tavallaan ihana ihonhoitorutiini, vaikka olenkin yksinkertaisen ystävä.

Ja hei testaamamme matkapakkaus* minikokoisine tuotteineen on todella kätevä reissuun lähtiessä. Keventää kassin painoa paljon, kun ei tarvitse roudailla isoja puteleita mukanaan.

* Affiliate-linkki