Menu

Voitto kotiin

En ole tainnut olla koskaan ehdolla yhdessäkään paras blogi -skabassa. Kerran olin jollain Suomen paras ruokablogi -listalla kärkisijoilla, mutta kun eihän tämä ole varsinaisesti mikään ruokablogi. Eikä Kemppari ole myöskään muotiblogi, musiikkiblogi, vauvablogi, designblogi, poliittinen blogi, viherpeukaloblogi, treeniblogi jne. Blogi tämä kyllä on, mutta ekoblogeille ei ole kukaan koskaan järkännyt kilpailua.

 

kc-kruunajaiset2

Paitsi että nyt on!

Huili_Kruunajaiset_ paras_ekoblogi

Kemikaalicocktail on saanut suuren kunnian! Nöyrin kiitos!

Huilin päätoimittaja Riikka Suominen kertoi minulle tästä muutama viikko sitten ja sydämessä muljahti. Sitten iski epäusko, että millä kriteereillä voittaja on valittu (Riikka on ystäväni), että onko tämä  nyt jotain sääliä, kun en ole koskaan ollut missään edes ehdolla. Onneksi ei, sillä lukijat ovat itse saaneet ehdottaa voittajaa, ei edes mistään toimituksen laatimasta listasta, vaan ihan omasta päästään. Kiitän kaikkia niitä pääkoppia, jotka antoivat äänensä Kemikaalicocktailille. Jotain ruudun tällä puolella tehdään ilmeisesti oikein. Olen todella onnellinen. 😀

#MISSONMUNSKUMPPA?

Lisää asiaa Huilin Kruunajaisista, kun saan lehden huomenna käsiini!