Menu

H-hetki lähestyy

Meni vähän hilkulle, mutta vihdoinkin meikän ja Mádaran yhteistyötuote on valmis! Väriä hinkattiin viimeiseen minuuttiin — eilen meinasi pukata vähän kriisiä, kun tuutista oli tullut ulos jotakin ketsupin näköistä! Mutta juuri sain meilin, että NYT voide on sellainen kuin pitää. Tuote lanseerataan ensi viikon perjantaina I love me -messuilla (kauneusmessuilla siis) klo. 17.30, tervetuloa paikalle! Bloggaan aiheesta vielä lähempänä.

kc-madara.nooravoide

kc-2b

Tulen arpomaan pari tuotetta täälläkin, jahka saamme sen eka uunista ulos. Ensi viikolla saan myös vihdoinkin paljastaa, mitä suomalaista marjaa olemme voiteessa käyttäneet. En malttaisi millään odottaa!

Ja ai niin: Marjoja ja maskaraa -pokkari ilmestyy samaisena perjantaina. Vinkki teille, joilla ei (muka) vielä ole esikoistani hyllyssä. 😉

Psst… Kaikki te voidetestiryhmäläiset saatte kutsun messujen cocktail-tilaisuuteen, jossa saatte valmiin tuotteen itsellenne.