Menu

Almost there

Edessä on aivan hullu vuorokausi. Se alkaa 8.30 Jolien Katjan käsittelyllä, jatkuu Kauneusmessujen avauspuheenvuorolla, paneelikeskustelulla, suoralla radiolähetyksellä, esiintymisellä Mádaran Lotten kanssa… Kiireistä, mutta mahtavaa toki. Toivottavasti tapaan messuilla myös monia teistä!

kc-ilmapallot

Kauneusunet olisivat varmaan paikallaan, mutta meikä vääntää presentaatiota vielä varmaan pari tuntia. Syy yökyöpelöintiin ovat huomiset tuotelanseerausjatkot, joita varten puunasin Suurta & Mahtavaa juhlakuntoon. Työpisteeni oli ihan pommi, pakkohan se(kin) oli hinkata niin, ettei ihan joudu häpeämään. Heliumpallojen täyttäminen on muuten aika koukuttavaa. Katossa on 100 palloa!

Arvatkaa mitä: sen lisäksi että huomenna julkistetaan Madara by Noora -tuote ja Marjoja ja maskaraa ilmestyy pokkarina, paljastetaan myös meikän ja Goodion yhteistyöprojekti. Nimittäin: Goodio on valmistanut jo legendaariseksi muodostuneen suklaalevynsä version 2.0, jossa on samaa marjaa kuin Mádaran kanssa suunnittelemassani voiteessa. Melko siistiä!