Menu

Lakialoite geenimuunnellun raaka-aineen ilmoittamisesta

Kappas: 15.7. kysyin teiltä FB:ssä, että kannattaisikohan alkaa kerätä nimiä adressiin sen puolesta, että saisimme elintarvikkeisiin tiedon gm-aineksen käytöstä rehussa? Samana päivänä on polkaistu käyntiin lakialoite geenimuunnellun raaka-aineen ilmoittamisvelvollisuudesta lopputuotteessa.

kc-aloite

Aloitteen sisältö

Geenimuunnellun rehun, muun raaka-aineen tai valmistusmateriaalin käyttäminen missä tahansa tuotteen valmistusvaiheessa tulee ilmoittaa kuluttajalle selkeällä merkinnällä lopputuotteessa.

Perustelut

Eläinkokeilla tehdyt tutkimukset osoittavat geenimuunneltujen tuotteiden aiheuttavan syöpää, sekä muita sairauksia. Kuluttajilla on oltava valinnanvapaus olla syömättä tuotteita, joiden epäilee olevan terveydelleen haitallisia.

Hienoa! Nyt kaikki vaan nimi alle. Jakakaahan postausta!