Menu

Lomakiksejä ja -harmitusta

Saitti oli alhaalla 1,5 viikkoa, mikä on kauemmin kuin koskaan Kempparin perustamisen jälkeen. Palveluntarjoaja Webhotelli vaihtuu toiseen heti kun mahdollista, sillä on kyllä sen sortin surkeaa ja hidasta palvelua Webhotellin päässä, etten suosittele kenellekään! Harkitsen vaihtamista Nebulaan, onko kellään kokemuksia? Toimiiko palvelu hyvin?

Olen parhaillaan lomalla Barcelonassa ja palailen Suomeen ensi viikolla, jolloin alatte saada postauksia taas vanhaan malliin. Jo nyt kannattaa laittaa kalenteriin parin viikon päästä järjestettävä Taste of Helsinki!

Ja Barcelona: ah!

kc-flamenco

Eksyttiin vahingossa flamencokeikalle. Ihan ok miljöö.

kc-barca1

Ruoka, ihan ok.

sam

Lomaseura: parasta.

kc-barca.kirppis

Kirppiksiä ei ole paljon, mutta yksi riittää: Islalle talveksi lentäjänlakki lampaantaljasta.

kc-barca.paita

DIY-vinkki: tee-se-itse Chanel-paita. Olalla maailman paras reppu, sain sen Lumilta.

kc-barca.4

Täällä on olleet arkkitehdit ihan pöllyissä. Gaudi ja mitä näitä nyt on.

Lomalla on mahtavaa, ärsyttää vaan blogihomma, kun se on kaihertanut takaraivossa koko ajan. Tässä on silti saatu Suomesta positiivisiakin viestejä! Doritin ottama kuva kertoo tämän hetken fiiliksistä paljon.

kc-noora.dorit

Kuva: Dorit Salutskij

Vastikään tulleen tiedon mukaan Suomen Tietokirjailijat on myöntänyt meikälle sen kokoisen apurahan, että pääsen vihdoinkin kirjoittamaan toista kirjaa! Se on ollut suunnitteilla noin vuoden, mutta vasta nyt taloudellisesti mahdollista, sillä aihe tulee vaatimaan lähes kokopäivätyötä muutaman vuoden ajan.

EIPÄ OLE SIISTIÄ!

Näihin fiiliksiin jätä blogin taas hetkeksi ja suuntaan rannalle.

… Mutta kertokaahan: onko Nebula mistään kotoisin?