Menu

Laserleikkauksen jälkeen

Näkö on tallella ja silmäleikkaus onnistui hyvin. Lisää kokemuksesta myöhemmin, lepuutan silmiäni vielä tänään, enkä viitsi tuijotella ruutua turhaan.

Näin lyhyesti kerrottakoon, että näkö on mainio, tokeneminen kesti pari tuntia, nyt laitan alvariinsa silmätippoja ja oli hassua herätä niin, että näkee.

kc-femtolasik3

Meikän silmä

kc-femtolasik5

”Jos leikkaisitte silleest, ettei tohon silmään sit kosketa, ok?”

kc-femtolasik6

A Clockwork Orange

kc-femtolasik2

 Ihmemies 22 vuoden kokemuksella: Juhani Pietilä

kc-femtolasik1

Melkein valmista!

Eräs teistä kummasteli, että enkö tunne journalistin ohjeita oman edun tavoittelusta? Tunnen toki. Tämä on kuitenkin henkilökohtainen blogi ja blogeissa yhteistyösopimukset ovat sallittuja ja mielestäni aivan ok, kun asiasta kerrotaan reilusti. Oma sopparini FemtoLasikin kanssa tehtiin yhteisymmärryksessä siitä, että kerron rehellisesti, miten homma sujui. Haastattelin tokenemishuoneessa myös toista potilasta, lisää tästä omassa blogauksessaan.

Vielä selvennykseksi, että mikään media- tai lehtitalo ei maksa minulle Kemikaalicocktailin kirjoittamisesta palkkaa . Vaikka olen toimittaja ja noudatan työssäni journalistisia ohjeita, olisi silkkaa tyhmyyttä olla ottamatta vastaan ilmaisia tuotteita, kun en kerran saa blogin kirjoittamisesta juuri palkkaakaan! Olette kyselyissäni ilmoittaneet, että ette ole valmiita maksamaan blogin sisällöstä, joten tämä saa kelvata. 😉

Jos en ottaisi vastaan ilmaisia tuotteita/palveluja, ette saisi sisältöä yhden yhdestä luonnonkosmetiikkatuotteestakaan. Kirjoitan asioista oman mielipiteeni riippumatta siitä, olenko maksanut tuotteesta vai ei, saan siitä henkilökohtaista hyötyä tai en. Minusta journalismi on juuri sitä.

Silmäleikkaus oli varmasti yksi elämäni erikoisimmista kokemuksista ja parhaita päätöksiä. Siltä tuntuu jo nyt.

Viikonloppuja — ja kiitti kaikille tsempistä!