Menu

Meikä juontaa Tyylivarkaita Avalla

Yllätyin salilla huhkiessa, kun näin itseni Avan mainoksessa. Muistatte ehkä Tyylivarkaat? Juontamani sisustusohjelma alkaa pyöriä uusintana huomenna keskiviikona klo 21. Ensimmäisessä jaksossa ollaan tyylivarkaissa allekirjoittaneen kotona, vaikka sitä ei ohjelmassa paljastetakaan. Kierrätysdesigninkin saralla kunnostautunut Minna Haapakoski loihtii miniyksiöön ihan huimat sisustusratkaisut. Eka jakso on ehkä kaikista toteutetuista muutoksista … noh, eniten taikatemppu.

1245218Kuva: Mtv3

Huomasin, että Maikkarille pitämäni videoblogi on vielä olemassa, joten jos ekologinen, kestävä ja kotimainen design kiinnostaa, kannattaa klikata lukemaan postaukseni MTV3:n sivuilta. Selasin ne itse juuri läpi ja  inspiroiduin itse omista blogauksistani. Tämä jos mikä on kierrätystä!

tv-keittionrosetti

tv-saaralla31

tv-aa7

tv-ra4

114067803031730793_cuqoKa11_c

tv-kivitalonolohuone

tv-viltti1

kasvitaulu_tv

tv.pav5_

oranssikaappi2_tv

keittio_0

impuls.wc_tv

oligo-lamp-mademoiselle-filou-1

tv-puulavuaari

rh1_tv

tv-mustpuudel3

tv-kirjattikkailla

tv-mn6

tv-wc2

tv-RHpaita

Kuvat: MTV3/Tyylivaras vapaalla -blogi

Ohjelmassa käytän pääasiassa kotimaisten suunnittelijoiden ja ekomerkkien vaatteita, joita voi bongata myös blogista. Kuvassa R/H:n paita, joka ehdottomasti olisi pitänyt lunastaa…

Toivottavasti ohjelma tavoittaa uusia katsojia ja tutustukaa ihmeessä myös blogiin. Esittelen siellä mm. kiinnostavia sisustus- ja DIY -blogeja, kuten Likainen parketti, josta tuo lastenkeittiöfoto on napattu. Kyseinen blogi ei valitettavasti enää päivity, mutta ei se menoa haittaa, inspiroivaa matskua silti.

Nähdään Avalla! 😉