Menu

Tuotekehittelyä ja kuvauspäivä 2

Kuvauspäivä numero kaksi on takana. Mainoskuvausten lisäksi olemme testanneet meikän voiteen uusinta versiota (alkaa olla koostumus kohdillaan), päättäneet värin ja sopineet, että hiomme vielä tuoksua, koska en ole ihan 100% tyytyväinen vaihtoehtoihin. Mutta kyllä siitä hyvä tulee! Suunnittelen tuotetta, joka toistaiseksi puuttuu omasta meikkipussistani ja joka tulee helpottamaan arkea huimasti. Vielä en paljasta enempää… Mutta: haluaisin noin 30-40 teistä mukaan testiryhmäämme testaamaan ja kommentoimaan tuotteen toimivuutta. Olkaahan siis kuulolla, palaan asiaan loppuviikosta.

kc-madara5

kc-voidenäytteet

Rankat on työolosuhteet.

Vielä tänään on agendalla markkinointiplääni, heti illallisen ja saunan jälkeen. Huh tätä työtahtia ja asioiden määrää. Puitteet ovat silkkaa luksusta, mutta vastapainona on työtä kellon ympäri.

kc-madara6

Lotte valmistelee illallista.

Jos eilen olin Pocahontas, oli tänään vuorossa Lumikki. Oli naurussa pitelemistä kun takanani huidottiin paistinpannulla sopivan savusumun aikaansaamiseksi.

kc-ulkokuvaukset

kc-ulkokuvat5

kc-madaramalli

Tuttu Mádara-kasvo: kaunis Liva valmistautumassa kuvauksiin.

kc-ulkokuvat2

 Ivetan kanssa homma purkissa ja hymyt naamalla.

Nyt takaisin busineksen pariin, onneksi työkavereina on kreisi latvialaisjoukko — joka muuten parhaillaan nauraa kippurassa kuvauksissa otettua videoklippiä, jolla kuvaaja vajoaa yhtäkkiä vyötäröään myöten lumihankeen. Keväthanki ei ole päästänyt tiimiä helpolla.

Huomenna palaamme etelään ja agendalla on mm. Lähiruoka- ja luomumessuilla piipahtaminen. Ehkä törmätään siellä?