Menu

Ruotsalaista luonnonkosmetiikkaa: Estelle & Thild

Vessan peilikaapin on hetkeksi vallannut ruotsalaissarja Estelle & Thild. Vihdoinkin! Olen kauan halunnut tutustua sarjan tuotteisiin, mutta koska markkinoilla on eri brändejä niin paljon, ei yksi ihminen millään ehdi testata kaikkea, ainakaan hirveän nopealla frekvenssillä. Siksi tämä(kin) on kestänyt. Muistatte ehkä ruotsalaisen Lisen Organics -sarjan, jota hehkutin 2009? Lisen Organicsia ei enää ole (Lisen muuten työskentelee nykyään Weledalla), mutta nyt ruotsalsisilla on uusi ylpeyden aihe, Estelle & Thild. Tuotteet ovat mainioita.

Sain sarjan muutama viikko takaperin sarjan testiin ja ensivaikutelma sarjasta on hyvin positiivinen. Näitä Ecocert organic-sertifioituja tuotteita saa Suomessa Kicks-ketjun liikkeistä, Stockmannilta ja Yliopiston Apteekista. Merkkiä myydään laajasti myös maailmalla, esimerkiksi Lontoossa, Hong Kongissa ja Milanossa.

kc-estellethild2

Estelle & Thild on Tukholmassa päämajaansa pitävä luonnonkosmetiikkasarja, joka tarjoaa luonnonkosmetiikkaa arvostavalle kuluttajalle kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Minulla on parhaillaan käytössä Rose Otto -sarja, joka on suunniteltu 30+ iholle. Nuoremmalle iholle sopii paremmin esimerkiksi Neroli-sarja. Itselläni on tosin käytössä Neroli-sarjan puhdistusgeeli, koska tässä ikääntyvän ihon sarjassa on vain puhdistusmaito, enkä oikein tule toimeen maitoputsareiden kanssa. Geeli on oikein mainio puhdistaja ja kilpailee mielestäni ihan minkä tahansa tavanomaisen kosmetiikan putsarin kanssa. Tosi hyvä!

Rose Otto -sarjassa miellyttää paitsi itse voiteiden paksuhko ja ravitsevan oloinen koostumus, myös voideputeleiden käyttöliittymä: yhdellä painalluksella saa tarpeeksi tuotetta ja pumppupullon ansiosta voiteita on hygieninen käyttää. Sekä yö- että päivävoide miellyttävät, mutta seerumi on suosikkini. Silmänympärysvoidettakin koitan muistaa laittaa, mutta en tajua, miksi sen aina meinaa unohtaa?

Sain testiin myös Raspberry-huulivoiteen (ei löydy vielä merkin nettisivuilta), jota huulillani on kuvassa. Läpikuultava ja pehmeä voide ei ole tahmainen, vaan luonnollinen ja sopivan kosteuttava.

kc-estellethild.huulivoide

Sarjan huulivoiteiden jälleenmyyntihinta on 15,50 €, joka tuntuu itsestä aika paljolta. En tiedä maksaisinko niin paljon huulivoiteesta, mutta sen verran sanottakoon, että kun tätä vertaa vaikka luonnonkosmetiikka-alan pioneerien huulivoiteisiin, niin tässä ollaan kyllä saatu aikaan erittäin hyvä koostumus. Monet luonnonkosmetiikkahuulivoiteet tuppaavat olemaan aika kovia. Toinen mainio huulivoide löytyy muuten Madaralta*. Tuo nimenomainen Madaran pehmentävä huulivoide kustantaa parhaillaan vain 4,95. Valitsisin huulivoiteen kohdalla ehkä huokeamman vaihtoehdon, vaikka Estelle & Thildin tuote ihana onkin! Tosin: Estelle & Thildin huulivoiteilla on Ecocert Organic -merkki ja Madaralla puolestaan ”vain” Ecocert, että sikäli hintaeron ymmärtää. Luomuraaka-aineet ovat aia kalliimpia.

Vaikka huulivoiteessa ehkä pihistäisin, voiteissa sen sijaan satsaisin kyllä Rose Otto -tuotteisiin. Estelle & Thild on ihana, iho tykkää kovasti. Heja Sverige!

*Affiliate-linkki