Menu

Lahjoja naisille!

Hyvää naistenpäivää! Suurin osa Kempparin lukijoista on naisia, joten teidän ja juhlapäivän kunniaksi skaba, jossa on mielestäni aika kivat palkinnot.

Amnestyltä kysyttiin, josko haluaisin arpoa lukijoiden kesken tämän Katja Tukiaisen Joku Raja -kampanjaan suunnitteleman huivin. Olen iso Katja-fani, luulen että moni teistäkin.  Löydät huivista ja muista malliston tuotteista kuvia Amnestyn sivuilta, jonne onkin kurkattava, jotta osaa vastata oikein kilpailukysymykseen. Kerro kommenttiosiossa mikä Amnestystoresta löytyvä laukkumerkki on mainittu Kempparissa aikaisemmin? Löydät blogauksen ko laukusta Blogin vanhalta puolelta… Joudutte olemaan vähän salapoliiseja. 😉

kc-amnesty

Kuva: amnesty.fi

Mutta ei tässä vielä kaikki! Se ken vastaa oikein, ja ketä onnetar suosii saa myös nämä ihanat, Töysän kenkätehtaan valmistmat Arctips-lapikkaat. Koko on 39, joka oman testaukseni mukaan on todellisuudessa lähempänä 40.

kc-arctips2

kc-arctips1

Voit zoomailla lapikkaita tarkemmin täällä. Kerrassaan ihanat ja vielä ehtii lapikkaita käyttää, vaikka kevät jo kerran koitti tulla. Lapikasfania ei lumet haittaa.

Aikaa osallistua on vain tulevan viikonlopun ajan, kerron voittajan maanantaina.

Kun olet naputtanut vastauksen kommenttiosioon, voisit ehkä kurkata YK:n tasa-arvojärjestö UN Womenin sivuille.

kc-unwomen

UN Womenin tavoitteena on saavuttaa sukupuolten välinen tasa-arvo, jossa miehillä ja naisilla on yhtäläiset oikeudet ja mahdollisuudet. UN Women tekee työtä sukupuolten välisten valtasuhteiden muuttamiseksi perheissä, paikallistasolla ja koko yhteiskunnassa.

Tiesitkö, että joka kolmas nainen ja tyttö maailmassa joutuu väkivallan uhriksi. Se on käsittämätöntä. YK on julistanut kansainvälisen naistenpäivän teemaksi naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan lopettamisen. UN Women on oikea paikka, jos haluat tänään naistenpäivän kunniaksi auttaa maailman muita naisia ja tyttöjä. Voit ryhtyä kuukausilahjoittajaksi tai lahjoittaa kertaalleen, vaikkapa 10 euroa. Tommi Korpela kertoo tällä videolla mitä jo pienellä summalla voi saada aikaiseksi.

Kampanjan keräystili: Nordea FI62 1270 3000 2089 39

Itse lahjoitan joka kuukausi summan Greenpeacelle ja mieheni lahjoittaa Amnestylle. Näin kannamme kortemme kekoon sekä ihmisten että ympäristön hyväksi. Nyt aion laittaa summan myös naisille ja tytöille. Voi kun maailmasta tulisi kaikille maailman naisille turvallinen paikka.

Aurinkoista naistenpäivää, autetaan toisiamme!