Menu

Parsakaalin paras osa: jalka

Joskus sitä vaan tuntee itsensä tyhmäksi. Niin kuin nyt sinä päivänä jokin aika sitten, kun tajusin syöväni thairuoassani parsakaalin jalkaa — joka maistui ihanalle. Olen aina käyttänyt vain kukinnot ohuine varsineen ja heivannut sen paksun jalan roskiin. Kun olen luullut, että se maistuu puisevalta. No ei maistu.

kc-varret

kc-parsakaalinvarsi

Käytännössä kuorin parsakaalin jalan pinnan ja sitten siivutan mötkylän esimerkiksi pannulle. Olen hiljattain lisännyt proteiinin määrää ruokavaliossani ja syön 1-2 kertaa viikossa riistakäristystä. Sinne paistinpannulle sekaan sopivat nämä parsakaalin jalkaosan siivut erinomaisesti. Teiltä tuli sen verran paljon omia vinkkejä varsien käyttöön, että tässä koko FB-ketju, kun kaikki seuraajat eivät varmaan Facebookin puolella vaikuta.

kc-kommentit1

kc-kommentit2

Täytyy sanoa, että melkeinpä jalkaosa maistuu kaikista parhaalle. Ihan hassu juttu, että en ole sitä koskaan tajunnut. Mihinköhän muuhun täpä pätee? Banaaninkuoriin? 😉