Menu

Merinovillakalsarit

Tein pari viikkoa sitten Salossa ihan huimia kirpputorilöytöjä. Kävin syntymäpäivänäni vakkariaarreaitassa ja tärppäsi sellaisilla leveleillä että huh. Sen sijaan että läväyttäisin kaiken kerralla eetteriin, annostelen teille Salon Fidasta löytyneitä herkkupaloja yksi kerrallaan.

Ekana pehmoiset erotiikantappajat, merinovillakalsarit!

kc-pyry1

kc-pyry2

Pyry-merkkiset, Orimattilassa valmistetut merinovillahousut ovat ihan loistava kotivaate. Pehmeämpää, mukavampaa, joustavampaa  ja epäseksikkäämpää kotihousuparia saa hakea. Just hyvät. Ja toimivat hienosti ulkohousujen alla, kun täytyy varustautua skidin kanssa ulkoiluun.

Luulin että nämä ovat vanhat, mutta eivät välttämättä: Sirpan kotikutomo ilmeisesti vaikuttaa yhä ja keskustelufoorumien perusteella merinovillatuotteitaan saa ostaa ainakin Mikkelin torilta.

kc-pyry3

kc-pyry4

Hienot on Sirpa tekeleesi, nimi ja logokin kohdallaan. Pyryt tekisivät kauppansa varmasti Helsingissäkin.