Menu

Talviturbaani

Olen heikkona kaikenlaisiin hattuihin ja talvella aina ärsyttää se, että päähineen on pakko lämmittää korvia. Vaihtoehtoja kun ei niin kauheasti ole. Lokakuusta huhtikuuhun voi verhoilla päänsä pipoon tai .. pipoon. Mutta hei, R/H:lla onkin maailman hienoin talviturbaani!

kc-turbaani1

kc-turbaani2

Kävin ennen joulua tonttuhommissa R/H:n liikkeessä ja päädyin ostamaan joululahjan itsellenikin. Tämän alemman kuvan mustan neuleturbaanin nimittäin. Niitä oli myös kultaisina ja ainakin turkooseina, aivan mahtavia kaikki. JOS olisin neulojaihmisiä, olisin varmaan viettänyt koko alkuvuoden koittaen saada aikaan tällaisia kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta koska en ole, ostin mustan ja olen hyvin onnellisena käyttänyt sitä joka päivä aatonaatosta lähtien. Maksoin itse jotain kutosella alkavaa, mutta nyt ovat nettikaupassa alessa. Tietty. En vaan millään malttanut odottaa tammikuun alennusmyyntejä.

Muistatte ehkä, että ennen kuin maahan laskeutui lumi, käytin Nurmen turbaania (näkyy tässä kuvassa) Se on ihan huippu sekin ja takuuvarma pelastus kun hiuksia ei ehdi laittaa.

Katja puolestaan kertoi juuri blogissaan kotiuttaneensa Arelalizzan kashmir-turbaanin.

arelalizza_alf12-17_c12_f_1

arelalizza_alf12-17_c04_f_2

Kuvat: arelalizza.com

Ihania nämäkin.

Ja mainittu Arelalizza on Nurmen ja R/H:n tapaan kotimainen brändi, jos jollain on mennyt ohi. En ole koskaan tainnut siitä itse blogata, mutta moni muu onkin ehtinyt. Ihania tuotteita.

Nyt meikä lähtee vesirokkopotilaan kanssa haukkaamaan happea. Turbaani päähän!