Menu

Hatulla balanssia elämään

En kirjoita muotiblogia, mutta helposti voisin. Siksipä oli hauska olla haastateltavana Cityn uusimmassa (ja kai viimeisessä?) numerossa, aiheena rakkaat hattuni. Kaikkia en saanut ängettyä mukaan, mutta onneksi edes 10. Kuvassa päässäni on yksi tämän hetken suosikki: Anniina Nurmen turbaani.

Pakkomielteenä hatut löytyy Cityn sivuilta ja alaotsikko on minusta erityisen ihana: ”toimittaja Noora Shinglerin mielestä hänellä on liian pieni pää”.  Kun valitsee vaatteensa ja asusteensa oikein, saa korostettua hyviä ja piilotettua vähemmän imartelevia puoliaan.

Minulle muoti on myös rentoutumismuoto: kun lähes koko valveillaoloaikani teen koko ajan töitä (äitiyskin on aika työllistävää), rentoudun muodin parissa. Muoti on minulle kuin sohvalla löhöilisi, aivojen laittamista lepotilaan, tavallaan.

Huomenna luvassa vähän älyllisempää pohdiskelua. 🙂

(Nyt taas elintarvikekemian maailmaan. Kunpa voisin jo paljastaa, mitä projektia oikein työstän!)