Menu

Hyvinvoinnista

Jaoin tämän kuvan tiistaina FB-sivullani.

kc-viisaus2

Olen tällä viikolla tehnyt kaksi salitreeniä ja käynyt kerran tanssitunnilla. Huomenna ja lauantaina taas vuorossa salikeikat. Kuulostaa ehkä rankalta, mutta ei kyllä oikeastaan. Kun on kivat ja helpot ohjeet, toimiva perhelogistiikka ja joustava duuni, on aika kivaa keskeyttää työpäivä hetkeksi ja omistautua liikkumiselle. Mulla menee tunti ja 10 minsaa siihen, kun astun salille ja kun suljen oven lähteissä. Ei se nyt niin iso siivu päivästä ole.

Olen kylläkin varautunut siihen, että aina en ehdi noudattaa tätä uutta treenirutiinia ja siksi taloyhtiön kellarin saunatilaan on muodostunut pienoispunttis. Sieltä löytyy raskas hulavanne, jumppapallo, käsipainot ja penkki sekä soutulaitekin (vanhaa perua, ei mun hankkima). Ja tätä minisalia voi käyttää tietty koko taloyhtiö, en vaan minä.

Kun on kiire elämässä kannattaa muistaa, että päivässä vaikka 30 minuutin huhkinta palkitsee paitsi fyysisesti, myös henkisesti.

Nyt vikat kuvat dokumenttiin ja huomenna aamulla pressiä aiheesta maito.