Menu

Paras joululahja

Mikä on paras joululahja? Kirja. Mikä kirja? No sellainen, jonka haluaa ahmaista kerralla ja jonka pariin hakeutuu aina uudelleen. Sellainen, joka pistää ajattelemaan ja sellainen, jonka haluaa antaa lahjaksi eteenpäin.

Olen hiljattain alkanut saada kirjatilauksia, joiden yhteydessä käy ilmi, että kirja tilataan toiselle. Siksi päätin, että alennan hintaa ja laitan ympärille lahjakuoret. Nyt voit säästää itseäsi joulustressiltä ja tilata läheisillesi joululahjakirjan vaikka heti. Tontut postittavat lahjat maanantaina 17.12 ja ne kolahtavat lahjansaajien postilaatikoihin joulunalusviikolla. Lahjakirjan hinta postituksineen on vain 20 euroa. 

Kuinka helppoa häh? Voit tilata kirjan täältä.

Naturligtvis har tomtarna boken också på svenska! Nu kan du beställa Lingon och läppstift som gåva till någon, som behöver en bra bok och kanske en liten kick på rumpan! 😉

Böckerna postas på måndag den 17.12 och de är framme före julafton. Priset är nu bara 20 euro. Hur lätt är det? Du kan beställa boken här.

Hou hou hou!