Menu

Mats-Eric Nilsson Kellohallissa

Ensi viikon maanantaina kannattaa tulla tutustumaan paitsi Kellohalliin, erityisesti Mats-Eric Nilssoniin ja sesonkiruokailuun. Mies on nimittäin Suomessa uuden kirjansa tiimoilta. Luvassa kiinnostavaa ruoka-asiaa suomeksi ja ruotsiksi, minä haastattelen Mats-Eric vastaa.

Mats-Eric Nilsson ja Noora Shingler keskustelevat lisäaineista, elintarvikealan huijauksista ja miten syödä puhdasta taloudellista ruokaa eri vuodenaikoina. Nilssonin uusi kirja ”Aitoja makuja ympäri vuoden” on myynnissä kuten myös Aitoa ruokaa ja Vaara vaanii kattilassa. Tulkaa mukaan kuuntelemaan uusinta uutta ”Aidosta ruoasta”

Teksti on napattu tilaisuuden FB-ryhmästä, jossa voi käydä klikkaamassa itsensä mukaan.

Nilssonin uusin käsittelee siis sitä, mitä sesongin mukaan syöminen tarkoittaa ja miksi se kannattaa. Luvassa myös paljon kiinnostavaaa asiaa aikaisemmin ilmestyneisiin kirjoihinsa liittyen.

Sessio alkaa 8.10 klo 17.30 ja kestää 19.00 asti. Eikä maksa mitään. Tervetuloa aidon ruoan ystävät!