Menu

Auta kehittämään HopLopin tarjontaa!

Eilinen blogaukseni sai ihmiset kuumiksi ja HopLop on saanut palautetta niin teiltä (kiitos) kuin yhteydenottoja muilta medioiltakin. Nyt HopLop pyytää Kempparin FB-ryhmässä palautetta ja ideoita. Laita kommenttisi tämän tekstin perään, kiitos!

Mikä olisi unelmatilanne juuri teidän perheellenne HopLopin ravintolassa? Mitä haluatte syödä? Miten paljon se saisi maksaa? Mistä ette voi tinkiä? Mikä olisi mukava yllätys? Saako karkkia olla myynnissä? HopLopin seuraava valikoimapäivitys kahvilaravintolaan tulee joulukuussa ja juuri nyt on oikea aika tehdä ehdotuksia, jotka sopivat juuri teidän perheellenne. Olemme kiitollisia kaikista mielipiteistä ja tämä ketju paitsi luetaan jokaisen HopLopin hallinnossa ja kehityksessä työskentelevän toimesta myös tulostetaan maanantaina pöytään ohjeeksi, kun ravintoloiden suunnasta pidetään seuraava suunnittelupalaveri. Kiitos siis mielipiteestäsi jo etukäteen!”

Kiitos kaikille postausta jakaneille ja HopLopiin yhteydessä olleille, näin kehitetään terveellisen ruoan tarjontaa yhdessä! Muistakaa NYT kommentoida kun mielipidettänne kysytään. Vaikka siis olisit jo laittanut kommentin muualle, laitapa vielä tämänkin postauksen perään niin kommentit on helpompi koota yhteen. Kiitän!

Psst… Voit lukea HopLopin kommentit blogini kritiikkiin mm. Länsiväyläm sivuilta.