Menu

Ikuisesti nuori (= ei niin ryppyinen)

Sain Mádara-reissulla korruptiolahjaksi brändin elokuussa lanseerattavia anti age -sarjan tuotteita. Time miracle -sarjassa vesi on korvattu suomalaisella luomukoivunmahlalla  (joka muuten tekee tuotteista yli 50% suomalaisia). Juuri koivunmahla on Time miracle -sarjan ”ihmeaine”. On suoranaista neroutta korvata vesi nesteellä, joka on täynnä vitalisoivia eliksiirejä. Onhan koivun mahla juuri se, mikä pitkän talven jälkeen tuo puuhun kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet. Ei siis ole laisinkaan kummallisen kuuloista, että Mádaran teettämissä tutkimuksissa havaittiin koivunmahlan hidastavan ihon vanhenemista. Kysyä voi vaan, että miksi tämän hoksaavat ekana latvialaiset, eivätkä suomalaiset? Lumene: haloo? Mitä siellä teidän tuotekehityksessä oikein tehdään? Kandeisi ottaa mallia Mádaran mimmeiltä.

Anti age -tuotteita. Nyt olen virallisesti vanha.

Olen käyttänyt reissusta lähtien Time miracle -sarjan yö- ja päivävoidetta sekä silmänympärysvoidetta. (Kasvojen puhdistus hoituu Mádaran pesuvaahdolla ja kasvovetenä on parhaillaan Flow kosmetiikan ruusuvesi). Mieskin on lainannut uusia rasvapurtiloitani ja todennut, että ihmeen hyvältä tuntuu. Yhdyn mielipiteeseensä: voiteiden tuntu iholla on loistava. Sekä päivä- että yövoide ovat mainioita. Se, hidastavatko ne ihoni ikääntymisen merkkejä jää nähtäväksi. En 31-vuoden ikääni mennessä ole saanut ryppyjä, toivotaan etten saa vielä piiitkään aikaan.

Ylinnä vihertävä yövoide, vasemmalla päivä- ja oikealla silmänympärysvoide.

Oli superkiinnostavaa päästä heinäkuussa näkemään, miten luonnonkosmetiikkaa valmistetaan. Kuvittelin, että homma on paljon monimutkaisempaa, mutta ei se mitään ydinfysiikkaa ole. Tosin, Lotte (kuvassa) selitti asiat sen verran selkokielisesti, että hommassa pysyi kärryillä. On hämmentävää, että kymmeniin maihin myytävän Mádaran kaikki tuotteet valmistetaan niissä kolmessa prosessihuoneessa, joissa vierailimme.

Uusia, elokuussa lanseerattavia tuotteita.

Nyt kun olen päässyt ilmaiselle matkalle ja saanut ilmaiset tuotteet kuvittelee ehkä joku siellä, että kirjoitan hehkuttavan arvion tuotteista siksi, mutta totuus on se, että enpäs vaan. Hiton hyvä sarja. Piste. Kokeile vaikka ja haasta mut, jos olet eri mieltä. 😀

… niin ja vinkki vinkkinen: Time miracle -sarja ei vielä ole kaupoissa asti, mutta Hyvinvoinnin tavaratalossa on yhä käynnissä monien muiden Mádara-tuotteiden jättiale. Brändi näet uudistaa tuotteitaan ja siksi vanhat myydään alta pois.