Menu

Permis

”Kai sen on tehty luonnollisilla aineilla?” kysyi ystäväni.

”Ei ole” vastasin. Permistä ei voi tehdä ilman vahvoja kemikaaleja.

Homman nimi on se, että eka kertaa sitten 90-lun alkuvuosien, otin ehdan permanentin. En ole värjännyt hiuksia vuosiin (keväistä otsiksen latvojen vaalennusta lukuunottamatta) ja kaipasin jotain muutosta. Tällainen kertakikkailu kemikaaleilla on paljon vähemmän riskaabelia kuin alvariinsa värjääminen, esimerkiksi. Mutta ei se permanenttihommista luonnollista toimenpidettä tee, ei sitten mitllään. Hoidan sentään tukkaa ihan samoilla luonnonkosmetiikka-aineilla kuin tähänkin asti. Haussa tosin on luonnollinen kiharaboostaaja. Jos siis tiedät sellaisen, pliis vinkkaa ihmeessä!

Hää-look.

Pete Parkkonen -look.

Mökki-look.

Permis on ollut ihan superjuttu tähän asti. Täydellisen helppo kesätukka! Saa nähdä kauanko se pysyy hyvänä ja mitä sen jälkeen tapahtuu… Lynkkaatteko mut nyt ihan täysillä kun menin kemikaalipurkeille…? Kiitos Piatulle anyway, siitä tuli just sellainen kuin halusin!